Известие

Collapse
No announcement yet.

лек проблем....с фара

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лек проблем....с фара

Колеги искам да попитам наскоро ми се пукна стъклото на десния ми фар...И си порачах нов на ДЕПО обаче моите фарчета са с ел.регулация..а новият ми фар е механично регулиране на светлината...въпроса ми е мога ли да си зема моторчето за регуриране на старият ми фар и да го сложа на новият ми фар....стават ли и ако става как лесно ли е?
    Last edited by mordohy; d.m.y г., 08:37.
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Може да смениш само стъклото. Иначе доколкото съм виждал на оригиналните фарове си има място за моторчетата.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

може да взема рефлектора сас лупата и стаклото от новият фар...и да си ги сложа на старото задно тяло на фара....мн трудно се разделя стаклото от пласмасата...направо ме страх да барам....

Comment

Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
        може да взема рефлектора сас лупата и стаклото от новият фар...и да си ги сложа на старото задно тяло на фара....мн трудно се разделя стаклото от пласмасата...направо ме страх да барам....
        Според мен си смени само стъклото че тия Депо не са свет(лично мнение ползвал съм Депо)!То не че оригиналните са много издръжливи но ако ти е здрав оригиналния фар те съветвам да си смениш само стъклото отлепя се лесно като го нагрееш аз лично съм го правил!
        Fiat Punto 1.2 75 ELX
        EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

мерси колега мисля да те послушам.....търсих само стъкло няма. Не се продава....
          Last edited by mordohy; d.m.y г., 10:17. Основание: отново

Comment

Стъклото се отделя много лесно. С шпатула и умерено натискане се разлепва от пластмасата. Внимавай като махаш щипките - подпъхва се откъм пластмасата, а те откъм стъклото - личен горчив опит
            Не ти препоръчвам да сменяш и рефлектора, щом ще слагаш от Депо. Само стъклото е най-чистия вариант. КОгато отвориш фара, смени и водачите - така и така си го отворил. Потърси постовете на Phoenix за лесна направа на водачи от планка и болт. Има и снимки, и малко чертежче с размерите на детайлите

В тази тема към средата е това, което ще ти трябва
            Last edited by trustworthy; d.m.y г., 10:13.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

мерси колега така ще сменя стъклото ще го нагрея малко и така по лесно може би ще го извада проклетот стъкло...ще се пробвам и водачите....

Comment

моля колегата модератор да изтрие темата въпроса е преклучен...МЕРСИ

А аз мерси , колега,че откри буквата "Ч" Сега ако откриеш и къде е "Ю" ще черпя на Феста или където и да е!

Поздрави-Мордохай!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 01:13.

Comment

Working...
                X